Fra idé til færdigt resultat

Jeg kommer på besøg i boligen og vi snakker om dine ønsker og behov for forandring.

Processen ser ud som følger:

Formøde med behovsanalyse

Ved besøget hos dig, snakker vi om hvad jeg kan gøre for dig og din bolig. Hvilke udfordringer har du? Hvad ønsker du at få ud af rådgivningen?

Skriftligt tilbud/Accept af tilbud

Jeg udarbejder et tilbud ud fra de kriterier, som vi har gennemgået ved formødet.

Planlægning af opgaven

Jeg udarbejder en tidsplan, kommer ud og laver opmåling af rummet/rummene, udarbejder designtegninger og koncept og mønsterplancher, som godkendes af dig, og får evt. aftaler i stand med håndværkere.

Udførelse af opgaven

Konceptet gennemføres i din bolig.

Rådgivning

Jeg kommer på besøg i boligen og giver rådgivning og ideer til forandringer ud fra dine ønsker og behov. Det kan være ommøblering, farve-og materialevalg ifm. nyt køkken eller indkøb af nye møbler eller interiør, kunst på væggene mv.

Du udfører selv forandringen i hjemmet efterfølgende.

Rådgivningen kan også foregå via e-design, dvs. at mødet foregår online via computer eller mobil.

Hvorfor vælge en indretningskonsulent?

At vælge en indretningskonsulent kan være en god investering af flere grunde:

Ekspertise Indretningskonsulenter har et væld af viden og ekspertise inden for design. Vi kan hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger om farveskemaer, møbler, lys og andre designelementer, der vil forbedre udtrykket og følelsen i dit rum.

Tidsbesparende At designe et rum kan være en tidskrævende proces, især hvis du ikke er fortrolig med designprocessen. Vi kan hjælpe dig med at navigere i processen og tage os af alle detaljerne fra indkøb af materialer til koordinering af entreprenører.

Omkostningseffektiv Selvom det kan virke ulogisk, kan ansættelse af en indretningsarkitekt faktisk spare dig penge i det lange løb. Vi kan hjælpe dig med at undgå dyre fejl og sikre, at du får mest muligt for pengene.

Personalisering En indretningskonsulent kan hjælpe dig med at skabe et rum, der virkelig afspejler din personlighed og stil.

Vi kan arbejde sammen med dig for at forstå dine behov og præferencer og skabe en designplan, der opfylder dine unikke krav.